Ga naar hoofdinhoud
BrederRaad fysiotherapie

Corona update

Informatiebrief Coronavirus – 15-03-2020 20:00

Graag informeren we u over de manier waarop BrederRaad Fysiotherapie omgaat met de gevolgen van het Coronavirus en wat dit kan betekenen voor uw bezoek aan de praktijk.

We volgen de richtlijnen van het RIVM

Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Hiermee wordt de kans om onopgemerkt het virus verder te verspreiden zo veel mogelijk voorkomen. Deze maatregelen zijn genomen zodat de vitale infrastructuur zoals de zorg, brandweer en politie door moet kunnen blijven gaan. Om deze reden voelt het ook als onze verantwoordelijkheid om deze zorg te kunnen blijven bieden aan hen die het nodig hebben.

Wij nemen extra maatregelen om u van dienst te kunnen zijn

Onze behandelingen gaan in principe door. Wel willen wij graag om uw medewerking vragen op de volgende punten:

Algemeen

 • Vertoont u (lichte) ziekteverschijnselen, bel dan de afspraak af. Heeft u koorts (> 38 graden), voelt u zich niet lekker, bent u verkouden of veel aan het hoesten? Dan plannen we graag een afspraak op een ander moment met u. Ditzelfde geldt ook voor u wanneer u in aanraking bent geweest met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld. U kunt dan uw afspraak zonder consequenties verzetten. Wilt u proberen dit zoveel mogelijk 24 uur van te voren te doen? Zo kunnen wij het vrijgekomen plekje opnieuw invullen.
 • Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen en u heeft toch behoefte aan advies, dan kunnen wij u ook tijdens de gereserveerde behandeltijd telefonisch of via WhatsApp te woord staan. Op deze manier kan uw behandeling, op afstand, toch doorgaan.
 • Ook willen we u vragen (indien mogelijk) alléén en zo kort mogelijk voor de afspraak aanwezig te zijn op de praktijk zodat er zo min mogelijk mensen in de wachtkamer zitten.

Locatiegebonden: Hygiëne

 • Wij zorgen na een behandeling voor een goede ontsmetting van de ruimte. Ook worden deurklinken, behandelbanken en trainingsapparatuur extra gereinigd.
 • Voor én na aanraking wassen wij onze handen met zeep, óf desinfecteren onze handen met alcohol/desinfectiegel.
  Ook u vragen wij gebruik te maken van de mogelijkheden om uw handen te wassen, danwel te desinfecteren.
 • Op dit moment gebruiken wij geen hoeslaken op de behandelbanken.
  Neemt u
  zelf een schoon badlaken/hoeslaken mee naar uw afspraak.
 • In de praktijk schudden we geen handen meer, wij willen u vragen dit dan ook niet te doen bij bekenden die u in de praktijk tegenkomt.
 • Wij zorgen voor voldoende luchtcirculatie in alle ruimtes.
 • Verder verwijzen we u graag naar het hygiëne protocol op de site van RIVM
  https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Wij houden u graag op de hoogte

Wij volgen het nieuws met betrekking tot de actuele ontwikkelingen op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19. Voor eventueel aanvullende maatregelen wordt het advies en/of de opdracht van het RIVM gevolgd.

Voor al uw vragen staan wij u graag te woord. Wij hopen dat u virus-vrij het voorjaar doorkomt en staan graag voor u klaar. Wij zullen u steeds up-to-date houden van eventuele ontwikkelingen die de behandelingen of het sporten betreffen.

Hartelijke groet, BrederRaad Fysiotherapie

Misja Gulikers-Pieters
Mary Spierenburg

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

NIEUWS

BrederRaad fysiotherapie
Back To Top